Welkom bij Medisch Pedicure Siet de Vries

Mijn naam is Siet de Vries en ben nu 6 jaar werkzaam als pedicure in Hallum en omgeving. Sinds juli 2018 mag ik mij,  na het behalen van mijn eindexamen medisch pedicure noemen.

Een Medisch Pedicure is breed opgeleid en is bevoegd voor het behandelen van zowel Diabetische-, Reumatische-, oncologische en overige risicovoeten. Daarnaast ben ik bevoegd en gespecialiseerd in het plaatsen van nagelbeugels bij mogelijk ingroeiende nagels of andere nagelwal problemen, het toepassen van anti-druk technieken met vilt, het op maat maken van ortheses en het repareren van nagels met gel en/of acryl.

Van maandag t/m donderdag ben ik ambulant werkzaam en kom ik dus voor de behandeling bij de klanten aan huis. Op vrijdag ben ik op afspraak aanwezig in de pedicure praktijk VoetgeRicht van mijn collega Richt, gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Griene Leane te Stiens. De praktijk bevindt zich op de 2e etage en er is een lift aanwezig in het gebouw.

 Momenteel is er een grote aanvraag van behandelingen en veel terugkerende klanten waardoor er geen plek meer is op korte termijn.  Hierdoor is er een wachttijd van 3-4 weken. Wel is het mogelijk om bij een collega een afspraak te maken.