Medisch Pedicure Siet de Vries 
De complete medische voetverzorging bij u aan huis
 
 
 

Welkom bij Medisch Pedicure Siet de VriesMijn naam is Siet de Vries en ben 8 jaar werkzaam als pedicure in Hallum en omgeving. Sinds juli 2018 gediplomeerd medisch pedicure.  Naast het uitvoeren van een standaard pedicure behandeling ben ik gespecialiseerd in het behandelen van diabetische-, reumatische-, oncologische en overige risicovoeten.   


Naast mijn dagelijkse werkzaamheden volg ik regelmatig cursus  en workshops. Zo blijf je goed bij in het juist uitvoeren van de verschillende behandelingen en ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. 


Hoofdzakelijk bestaat mijn werk uit de ambulante voetverzorging. Dit betekend dat ik voor de behandeling bij de klanten aan huis kom. Na mijn opgedane werkervaring in de thuiszorg weet ik hoe belangrijk het is dat de cliënten de zorg aan huis krijgen.  Op maandag,  dinsdag en donderdag ben ik ambulant werkzaam, deze dagen kom ik voor de behandeling bij de mensen aan huis.  Op vrijdag ben ik deels ambulant werkzaam. Daarnaast ben ik vrijdags op afspraak aanwezig in de pedicure praktijk VoetgeRicht van mijn collega Richt, gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Griene Leane te Stiens. De praktijk bevindt zich op de 2e etage en er is een lift aanwezig in het gebouw.


Alle behandelingen zijn op afspraak zowel ambulant als in de praktijk te Stiens.
Klantenstop

Momenteel is er een klantenstop van kracht. Door de aanhoudende drukte en regelmatig terugkerende vaste klanten is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te maken voor nieuwe klanten. 

Afspraak afzeggen of annuleren

Bij het niet tijdig afzeggen(minimimaal 24u van te voren) of annuleren van de afspraak, zonder geldige reden, zullen de kosten in rekening worden gebracht. 

Corona, verkoudheid en de pedicure  behandelingen 

Wanneer u verkoudheidsklachten hebt, of dit nu wel of niet corona gerelateerd is, kan de behandeling niet doorgaan. Ook bij een negatieve test op corona en u bent "gewoon" snotterig en verkouden kan ik niet bij u langs komen voor de behandeling. Dit geldt voor u als klant maar ook voor mij als Medisch Pedicure. In beide gevallen wordt de afspraak geannuleerd/verzet.