Medisch Pedicure Siet de Vries 
De complete medische voetverzorging bij u aan huis
 
 
 

Welkom bij Medisch Pedicure Siet de VriesMijn naam is Siet de Vries en ben nu 7 jaar werkzaam als pedicure in Hallum en omgeving. Sinds juli 2018 gediplomeerd medisch pedicure.  Naast het uitvoeren van een standaard pedicure behandeling ben ik gespecialiseerd in het behandelen van diabetische-, reumatische-, oncologische en overige risicovoeten.   


Naast mijn dagelijkse werkzaamheden volg ik regelmatig cursussen en workshops. Zo blijf je goed bij in het juist uitvoeren van de verschillende behandelingen en ben je op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van voetverzorging. 


Hoofdzakelijk bestaat mijn werk uit de ambulante voetverzorging. Dit betekend dat ik voor de behandeling bij de klanten aan huis kom. Na mijn opgedane werkervaring in de thuiszorg weet ik hoe belangrijk het is dat de cliënten de zorg aan huis krijgen. Op maandag,  dinsdag en donderdag ben ik ambulant werkzaam, deze dagen kom ik voor de behandeling bij de mensen aan huis.  Op vrijdag ben ik deels ambulant werkzaam. Daarnaast ben ik vrijdags op afspraak aanwezig in de pedicure praktijk VoetgeRicht van mijn collega Richt, gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Griene Leane te Stiens. De praktijk bevindt zich op de 2e etage en er is een lift aanwezig in het gebouw.


Alle behandelingen zijn op afspraak zowel ambulant als in de praktijk te Stiens.


Corona en de pedicure

Door de extra genomen maatregelen zijn wij gesloten voor pedicure behandelingen. Wel is er een uitzondering voor de medisch noodzakelijke pedicure behandelingen. 

De voetzorg bij volledig gezonde klanten worden uitgesteld mits dat geen problemen geeft waardoor zij alsnog bij de huisarts terecht komen.

Medisch noodzakelijke voetzorg betreft de gecontracteerde zorg via de podotherapeuten-Diabetische voetverzorging en daarnaast ook alle overige risicogroepen.

Voor vragen of verdere info kunt u altijd even contact met mij opnemen. Heeft u (ernstige) pijnklachten en bent u al bekend bij mij of reeds onder behandeling mag u gerust contact met mij opnemen om te overleggen.

Groet Siet de Vries