Welkom bij Medisch Pedicure Siet de Vries

Mijn naam is Siet de Vries en ben nu 5 jaar werkzaam als pedicure in Hallum en omgeving. Voor de pedicure behandeling kom ik bij u thuis langs. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg(thuiszorg), heb ik vorig jaar september afscheid genomen van mijn oude werkzaamheden en collega's in de zorg. Daarbij heb ik dus de stap genomen om volledig verder te gaan met de pedicure werkzaamheden. Naast mijn werk volgde ik de opleiding tot Medisch Pedicure. Sinds juli dit jaar mag ik mij officieel Medisch Pedicure noemen na het behalen van mijn diploma aan de NNA te Heerenveen.

Een Medisch Pedicure is breed opgeleid en is bevoegd voor het behandelen van zowel Diabetische-, Reumatische-, oncologische en overige risicovoeten. Daarnaast ben ik bevoegd en gespecialiseerd in het plaatsen van nagelbeugels bij mogelijk ingroeiende nagels of andere nagelwal problemen, het toepassen van anti-druk technieken met vilt, het op maat maken van ortheses en het repareren van nagels met gel en/of acryl.

Van maandag t/m donderdag ben ik ambulant werkzaam en kom ik dus voor de behandeling bij de klanten aan huis. Op vrijdag ben ik op afspraak aanwezig in de pedicure praktijk VoetgeRicht van mijn collega Richt, gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Griene Leane te Stiens. De praktijk bevindt zich op de 2e etage en er is een lift aanwezig in het gebouw.